A MŰHELY FOTÓSTÚDIÓ BAJA
AJÁNDÉKOZZ STÚDIÓFOTÓZÁST!

Eleged van a közhelyes, unalmas ajándékokból, és mindig problémát okoz neked az ajándék vásárlás?

A stúdió fotózás ajándékutalvány időt spórol meg neked és egy olyan egyedi megoldást ad, amiért 10-ből 9 megajándékozott hálás volt. A legtöbb ember ilyenkor órákat tölt a bevásárlóközpontban és az interneten, míg végül megalkuszik félmegoldással és fölösleges ajándékért ad ki pénzt.
Én is hasonló cipőben jártam évekig, míg beugrott, hogy miért ne adhatnék a családnak és a barátoknak egy vidám hangulatú stúdió fotózást, egy olyan élményt, ahol együtt megállítjuk az időt.
Mostanra már, nemcsak a család és barátok élvezik ezt, hanem a kedves ügyfeleim is.

VÁLASSZ A CSOMAGAJÁNLATOK KÖZÜL

_arak3
_arak2
_arak
KÉRJ AJÁNDÉKUTALVÁNYT TE IS
Írd meg nekem az info@amuhelyfotostudio.hu e-mail címre, vagy a Facebook oldalamra, hogy melyik összegben szeretnél ajándék utalvány. Előkészítem Neked, és átveheted Baján a stúdióban, de postázom is ha szükséges.

MIT TARTALMAZ A MEGLEPETÉS TARISZNYA

1. Névvel kitölthető utalvány, plusz egy 10% kedvezmény kártya a következő fotózás árából,
amit felhasználhatsz Te is, vagy átadhatod szeretteidnek, barátaidnak. Célja, hogy kézről-kézre utazzon, és ne vesszen el az értéke azzal, hogy megreked valakinél.
2. Egy füzet, amiben leírtam, hogy mit érdemes tenni fotózás előtt,
tippeket tanácsokat tartalmaz, ami segít felkészülni a fotózásra.
3. Szív formájú fülbevaló ajándékba.
KÉRJ AJÁNDÉKUTALVÁNYT TE IS
Írd meg nekem, az info@amuhelyfotostudio.hu e-mail címre, vagy a Facebook oldalamra, hogy melyik összegben szeretnél ajándék utalvány. Előkészítem Neked és átveheted Baján a stúdióban, de postázom is ha szükséges.
Total: