TE IS SZÉP VAGY! AKAROD LÁTNI?
NŐI ÉLMÉNYFOTÓZÁS
„Azt vallom, hogy egy nőnek több olyan nap jár, amikor királynőnek érzi magát. Ez a pár óra pedig feltölti az önbizalmát napokra, hetekre. És ez kifelé is meglátszik.” Adrienn

Ha neked is eleged van a zűrös hétköznapokból, ha hosszú idő óta küszködsz az önbizalomhiánnyal, az időhiánnyal, a fáradtsággal és eleged van az elnyúlt, foltos ruhákból, az elhanyagoltságból, akkor ez az üzenet neked szó.

A Műhely Fotóstúdió új programja feltölt önbizalommal, felfrissít és egy új embert kap a család. Ha ezt a programot most figyelmen kívül hagyod, fennáll a veszély, hogy kávéfüggőségbe vagy nassolásba menekülsz, megalkuszol a fél megoldásokkal. Tovább áltatod magad, hogy nehéz kitörni ebből a helyzetből. Szomorú kilátás igaz?!

A PROBLÉMÁD
VALÓDI OKA:

Elhanyagolod magad, nem értetted meg, hogy ha a nő rendben van, akkor körülötte minden rendben van, a férfi egy olyan nőt tud szeretni, aki ragyog és jól érzi magát a bőrében. Nem csoda, hogy a különböző felületes megoldásokkal elvesztegeted az idődet és az energiádat. Így továbbra is csak túlélsz.

„Egy napra hercegnőnek érezhettem magam. Igazi önbizalom növelő program, melyben hozzáértő szakemberek (sminkes, fodrász, stíluskommunikátor, fotográfus) segítettek kihozni a bennem szunnyadó, elrejtett nőiességet. A fotózás nagyon izgalmas volt. Réka, a fotós nagyszerűen ráérzett a stílusra, arra, mit szeretnék képviselni, miben érzem jól magam és miben kevésbé, mi az, ami jól áll nekem. Segített leküzdeni a félelmeim, segített a beállításoknál. Észrevétlenül terelt a komfortzónámon kívülre is, hogy a lehető legjobbak legyenek a képek. Feloldotta a gátlásaim. Segített elterelni a figyelmem a kényszerképzeteimről, hogy nagy az orrom, karikás a szemem alatt, tele vagyok ránccal, nem tetszik a combom, a hasam is nagy…Már nem figyeltem ezekre, nem próbáltam görcsösen takargatni azokat a nem szeretem testrészeimet, csak arra figyeltem, hogy mosolyogjak, jól érezzem magam. Már nem hiszem, hogy rólam nem lehet jó képeket készíteni. Mindenkiről lehet!”- Adrienn

EGY NAP, AMI CSAK RÓLAD SZÓL

GYERE EL A ,,TE IS SZÉP VAGY!,, NAPRA ÉS EGYSZERŰEN ÉLVEZD AZT, HOGY EGY PROFI CSAPAT CSAK A TE SZÉPSÉGEDET HOZZA FELSZÍNRE.

EZ A CSOMAG

NEKED SZÓL, HA:

Új életszakaszba léptél.
Megörökítenéd a nőiességedet ebben az évben is.
Ha változáson mentél keresztül és egy különleges élménnyel akarod támogatni az új önmagad.
Ha soha, vagy rég nem készültek rólad fotók.
Ha a nőiességedet szeretnéd emelni.
Ha önbizalomra van szükséged.
Ha szeretnéd magad kívülről látni.
Ha szeretnéd felfrissíteni a párkapcsolatodat és megajándékoznád őt, rólad készült vonzó fotókkal.

MIT KAPSZ AJÁNDÉKBA!

NYOMTATÁS

Egy általad választott portrédból, 21x29 cm méretű címlapfotót szerkesztek és prémium papírra nyomtatva, paszpartuzva kapod kézbe.

KONZULTÁCIÓ

Fotózás előtt, pár nappal, egy 15 perces előzetes konzultációt, ahol átbeszélünk a részleteket.

AJÁNDÉKTÁSKA

Egy kis figyelmesség meglepetéscsomag neked.

VÁLASZD AZT A CSOMAGOT, AMI A LEGJOBB NEKED!

FELFRISSÜLÉS CSOMAG
83 000 Ft
Frissítsd fel a profilodat!
2-3 órás fotózás
12 db retusált kép
1 háttérrel
3 öltözetben
sminkes (+1 óra)
fodrász (+1 óra)
1 nyomtatott címoldal
☺️
Neked ajánlom, ha teljes mértékben ismered önmagad, önazonos a gardróbod és nincs szükséged stylist segítségére. Tudod, hogy milyen ruhában szeretnél fotókat készíttetni.
NŐIESSÉGED CSOMAG
99 000 Ft
Lásd a nőiességed!
3-4 órás fotózás
12 db retusált kép
2 háttérrel
4 öltözetben
sminkes (+1 óra)
fodrász (+1 óra)
stylist segít a ruhákban
1 nyomtatott címoldal
☺️
Ha olyan nőnek érzed magad, aki egy önismereti úton halad és eljött az idő egy következő lépcsőfok megugrására, amit a fotózás eszközével érhetsz el.
TELJES ÁTALAKULÁS
199 000 Ft
Találd meg önmagad!
5-6 órás program
stílustanácsadás
szín-, és alkatelemzés
stúdió portréfotózás
16 db retusált kép
fodrász és sminkes
☺️
Neked való ez a program, ha nem tudod, hogy milyen a stílusod, hogy milyen színű és szabású ruhák állnak neked jól. Kretter Bea stílustanácsadó segítségével mindezzel tisztában leszel és a végén megörökítjük a tökéletesen önazonos személyiségedet.
UTÓMUNKA
2-3 napon beül elküldöm neked a nyers*, kis formátumú képeket digitálisan (200-300 db), amiből kiválogathatod a legjobbakat, maximum 16 darabot. Leírod nekem a képszámokat és én retusálom őket, majd 2 héten beül küldöm neked a retusált fotókat digitálisan, nagy felbontásban.
* a nyers fotókat megtarthatod, viszont sehol sem publikálhatók.
VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!
Írj nekem, az info@amuhelyfotostudio.hu e-mail címre vagy a Facebook oldalamon.

MINDEZ EGY CSALÁDIAS, KREATÍV ALKOTÓI KÖRNYEZETBEN

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!
Írj nekem, az info@amuhelyfotostudio.hu e-mail címre vagy a Facebook oldalamon.
Total: