Stúdió portréfotózás a népmese, és a népi viseletek világában!

Üdvözöllek a weboldalamon, ahol a mese, és a népi viseletek találkoznak a fotózás varázslatos erejével! Mindig is vonzódtam a hagyományokhoz, a népmesékhez, így közel állnak hozzám a motívumai is. Szeretem felhasználni a lakásom berendezésében és a munkámban is, a népies bútorokat vagy kiegészítőket, díszeket, melyek a folk világát idézik.

Szenvedélyemet megélve, évente kétszer berendezem a stúdiót népmesés hangulatba, és sok szeretettel várlak Téged, aki nem csupán egy modell leszel, hanem hordozója annak a történelemnek és kultúrának, amelyre büszkék lehetünk.
Az oldalon található galériában megtekintheted néhány legkedvesebb munkámat. Hiszem, hogy a fotók hagyományt őriznek, így megőrzésre érdemesek.

📸 Felnőtt portré
📸 Gyerekportré
📸 Testvérpár
📸 Anya/apa - lánya/fia
📸 Anya-gyerekek
📸 Apa-gyerekek
📸 Kis-család

2024. ÁPRILIS 1-5. ÉS SZEPTEMBER 16-20.
Ár: 18 000 Ft
A stúdiót évente kétszer rendezem be a képgalériában látható formában: 2024. április 1-5. és szeptember 16-20. Az ár is csak erre a két időszakra érvényes! A fotózás időtartama 30 perc. A helyek száma korlátozott.

Amit tartalmaz az ár:

📌 20-50 nyers képből választhatod ki azt a 3 képet, amit retusálok neked

📌 3 db fotót retusálva, maximális méretben, digitálisan adom át neked

📌 a nyers képeket is megkapod, nagy felbontásban

📌 kérhetsz nyomtatást is a fotókból, mely szép ajándék lehet a nagyszülőknek. Az árát a mennyiség és a méret alapján határozom meg.

Ha magával ragadó képekre vágysz, amelyek a magyar népmesék hangulatát idézik, akkor kérj időpontot.

Érvényes felnőttre, gyerekre és a közös képekre is

MILYEN RUHÁT HOZZ FOTÓZÁSRA?

A népies, folklór ihlette ruhák ideális választás a fotózáshoz, amely célja, hogy a környezet és Te harmóniában legyetek. Például egy lehetőség a hagyományos viselet, virágmintás ruhák, hímzett ingek vagy színes szoknyák. Egy másik lehetőség az egyszerű ruhák föld színekben. Anyagban például lenvászon vagy egyszerű pamut ing. Lényeg, hogy természetes anyagokból legyen, például pamut, gyapjú vagy len. De lehet csipkeruha is. Kiegészítőkben a természetes anyagokból készült, például fa, bőr ékszerek, vagy hagyományos kendők és sálak kiválóan passzolnak a témához. Kényelmes, egyszerű cipők a jó választás, de mezítláb is teljes mértékben belefér a koncepcióba. A következő képeken mutatom a stúdió gardróbját is, amikből szintén lehet válogatni.

Prev.
Next.
Kérdés esetén írj nekem az info@amuhelyfotostudio.hu e-mail címre vagy a Facebook oldalamon!
Total: