STÚDIÓ PORTRÉFOTÓZÁS
A NÉPMESE, ÉS A NÉPI VISELETEK VILÁGÁBAN!
JÚLIUS 22-31 között

JÚLIUS 22-31 között

Mindig is vonzódtam a hagyományokhoz, a népmesékhez, így közel állnak hozzám a motívumai is. Szeretem felhasználni a lakásom berendezésében és a munkámban is, a népies bútorokat vagy kiegészítőket, díszeket, melyek a folk világát idézik.

Szenvedélyemet megélve, évente kétszer berendezem a stúdiót népmesés hangulatba, és sok szeretettel várlak Téged, aki nem csupán egy modell leszel, hanem hordozója annak a történelemnek és kultúrának, amelyre büszkék lehetünk.
Az oldalon található galériában megtekintheted néhány legkedvesebb munkámat. Hiszem, hogy a fotók hagyományt őriznek, így megőrzésre érdemesek.

MILYEN TÍPUSÚ FOTÓZÁSRA GYERE

📸 Felnőtt portré
📸 Gyerekportré
📸 Testvérpár
📸 Anya/apa - lánya/fia
📸 Anya-gyerekek
📸 Apa-gyerekek
📸 Kis-család

2024. JÚLIUS 22-31
Ár: 25 000 Ft
30+ fényképet adok át, és a fotózás időtartama 40 perc.
Fotózás után, három napon belül küldök egy online gallériét az elkészült fényképekből. A fotókat szabadon használhatod és hálás lennék, ha a közzétételnél megemlítenéd a nevem vagy A Műhely Fotóstúdió facebook oldalát.
Az összes átadott fénykép természetes retusálás elvét követi. A fotózás előtti smink és frizura fontos részei a folyamatnak (gyerekek esetén csak a frizura), így kerüljük el az erőteljes retusálást, és ezáltal gyorsabban megkapod a fényképeket.
Érvényes felnőttre, gyerekre és a közös képekre is

MILYEN RUHÁT HOZZ FOTÓZÁSRA?

A népies, folklór ihlette ruhák ideális választás a fotózáshoz, amely célja, hogy a környezet és Te harmóniában legyetek. Például egy lehetőség a hagyományos viselet, virágmintás ruhák, hímzett ingek vagy színes szoknyák. Egy másik lehetőség az egyszerű ruhák föld színekben. Anyagban például lenvászon vagy egyszerű pamut ing. Lényeg, hogy természetes anyagokból legyen, például pamut, gyapjú vagy len. De lehet csipkeruha is. Kiegészítőkben a természetes anyagokból készült, például fa, bőr ékszerek, vagy hagyományos kendők és sálak kiválóan passzolnak a témához. Kényelmes, egyszerű cipők a jó választás, de mezítláb is teljes mértékben belefér a koncepcióba. A következő képeken mutatom a stúdió gardróbját is, amikből szintén lehet válogatni.

Prev.
Next.
Kérdés esetén írj nekem az info@amuhelyfotostudio.hu e-mail címre vagy a Facebook oldalamon!
Total: