GYEREK PORTRÉ

HASZNOS TIPPEK A FOTÓZÁSHOZ

Válaszd a gyereked/gyerekeid stúdió fotózást, ha TE nem szeretnél rajta lenni a képeken. Vagy ha többet szeretnél látni egy gyors futószalagon történő óvodai vagy iskolai fényképezésnél. Egyébként van szebb ajándék a nagyszülőknek az unokáik portréjánál? 🙂
Mikor van a legjobb napszak a gyerek fotózásához?
Nagyon rugalmas vagyok az időpontok szempontjából. Érdemes figyelembe venni a gyerek életritmusát, napi rutinjait és e szerint foglalni időpontot.
Milyen ruhákat hozz a fotózásra?
Az előzetes beszélgetésünk során egyeztetünk, hogy a gyerek vagy a gyerekek mit szeretnek inkább magukon. És ennek függvényében választunk stílust. Lehet például hercegnős, szoknyás, alkalmi ruhás szett, a fiuknál zakó és nyakkendő vagy a hétköznapi öltözet. A stúdióban is van néhány hercegnős ruha, amiből a kislányok kedvükre válogathatnak. FONTOS: Hozz legalább két szettet fotózásra, melyeken nincs semmilyen felirat vagy mesefigura (így nem fogja semmi elvenni a figyelmet az arcáról). Színekben egyeztetünk a megbeszélés során, mert fontos a gyerekek hajszíne. Például fekete hajszín, akkor az élénkebb színek is jók lehetnek. Ha kicsit fakóbb, barnás, szökés, akkor inkább a pasztellesebb árnyalatokat javaslom. Így lesz igazán harmonikus a fotó.
Meddig tart egy fotózás?
Körülbelül 60 perc egy fotózás, de a kisebb gyerekek (2-5 évesek) hamar megunják és érdekesebb játék után néznek. Szünetet is tarthatunk, nem sietek sehová. Nem gond, ha túllépjük a 60 percet. A 100%-os végeredmény érdekében egy nap csakis egy fotózás vállalok be. Célom, hogy minél minőségibb anyagot készítsek.
Mikor készülnek el a képek és mit kell tudni az utómunkáról?
Fotózás után 1-3 napom belül, elküldöm neked a nyers (retusálatlan) képeket, kis felbontásban egy online galériában (80-180 db kép). Így ki tudod válogatni az általad választott csomaghoz tartozó mennyiséget. Kiválogatod a számodra legjobbakat és elküldöd nekem a képszámokat, melyeket 2 héten belül visszaküldöm neked retusálva, nagy felbontásban, amit akár nyomtatásra is küldhetsz. Ha nem szeretnél válogatni a nyersek közül, akkor rám bízhatod ezt a feladatot. Arra kérlek, hogy a nyers (retusálatlan) képeket NE használd fel, NE publikáld semmilyen platformon. Ezzel ellentétben a retusált képeket szabadon használhatod, HÁLÁS lennék, ha a közzétételnél megemlítenéd a nevem vagy A Műhely Fotóstúdió facebook oldalát.
MINI
30 000 Ft
TARTALMA
60 perc
80-180 db fotó, melyekből válogathatsz
5 db retusált, nyomdakész fotó
1 háttérrel és berendezéssel
Ruhaválasztási lehetőséggel
Házi kedvenc is hozható! 😉
ALAP
38 000 Ft
TARTALMA
60 perc
80-180 db fotó válogatásra
8 db retusált, nyomdakész fotó
1 háttérrel és berendezéssel
Ruhaválasztási lehetőséggel
Házi kedvenc is hozható! 😉
PRO
59 000
TARTALMA
60 perc
80-180 db fotó válogatásra
12 db retusált, nyomdakész fotó
1 háttérrel és berendezéssel
Ruhaválasztási lehetőséggel
Házi kedvenc is hozható! 😉
Plusz egy nyomtatott fali kép.

KERESS BÁTRAN!

Írd meg nekem az info@amuhelyfotostudio.hu e-mail címre, vagy a Facebook oldalamra.
Total: